Kyle Walker: ’Det är förfärligt vad jag har gjort’

Foto: Kyle Walker / Getty Images

Kyle Walker har bett sin familj om ursäkt för sina ”idiotiska beslut och val”.

Manchester City-stjärnan Kyle Walker har nyligen hamnat i blåsväder. Detta har nu fått honom att stiga fram och be om ursäkt för de beslut han har fattat.

Detta sker i en stor intervju med The Sun, där han uttalar sig om sin affär med tv-personligheten Lauryn Goodman.

”Det jag har gjort är förfärligt,” sa han enligt BBC.

Dessutom ägnade han en stor del av intervjun åt att be sin gravida fru Annie Kilner, som han har tre barn med, om ursäkt. Den stora intervjun kommer efter en mycket turbulent period för den engelska försvarsspelaren.

”Det jag har gjort är förfärligt. Och jag tar fullt ansvar,” sa han.

”Jag fattade idiotiska val och beslut. Jag kan inte börja tänka mig eller föreställa mig vad Annie går igenom. Jag har försökt fråga henne, men det finns mycket smärta.”

Han har valt att uttala sig eftersom han hoppas kunna avslöja mer om sitt privatliv. Men framför allt handlar det om att han vill skydda sin familj.

”Mina handlingar har orsakat mycket smärta för många människor. Jag är ledsen för det, för som en familj är det inte meningen att detta ska hända,” sa han.

Walker och Kilner har varit ett par under många år. De träffades när de båda var i slutet av tonåren. Nu väntar de barn igen, men den här gången tillbringar de inte tiden inför det tillsammans.

”Att jag inte kan vara där när hon behöver mig som mest. Att veta att du har gjort något ont. Det är något jag nu måste leva med,” sa Walker.

The Sun har dessutom rapporterat att Walker har fått två barn med Goodman, trots att han är gift med Kilner.

”Jag tar fullt ansvar för de val jag har gjort som har skadat andra människor,” sa City-stjärnan.

måndag januari 29